Billede af Pernille Kampp
Billede af Pernille Kampp

Jeg tilbyder

Jeg arbejder med både unge, gamle, mænd og kvinder, individuel terapi , parterapi og familieterapi.

For mig handler det hele om mødet. Min fornemmeste opgave er at møde alle i øjenhøjde. Jeg har en stor rygsæk af viden og uddannelse, som jeg kan gøre brug af. Alle er velkommne i min klink og jeg kan hjælpe de fleste.

Jeg tilbyder også kurser. Læs her om dem her.

Mit logo
Individuel terapi

Individuel Terapi

INDIVIDUEL TERAPI handler om dig. Sammen finder vi frem til det, der ikke fungerer i dit liv, det der giver uro. Det kan være familieliv, parforhold, arbejde eller andet.

Vi finder roden til uroen og får integreret de dele, der muligvis er blevet fortrængte.

Parterapi

Parterapi

PARTERAPI handler om relation til en partner. At leve i et forhold med et andet menneske kan have sine udfordringer, især når vi oplever, at vores partner ikke lever helt op til det drømmebillede, vi havde i begyndelsen af vores relation.

Som terapeut hjælper jeg, med den kommunikation der kan være udfordret. I støttes til at få sat ord på det, der kan være svært hverdagen.

At arbejde med parforholdet er også personlig udvikling, så udover at komme tættere på hinanden, kommer i også tættere på jer selv.

Parterapi kan også handle om at få støtte til at forlade hinanden på en ansvarlig måde.

Tegneterapi

Tegneterapi

TEGNETERAPI er mit speciale. Jeg er fascineret af at arbejde med det under-bevidste. Der hvor vi har lagt vores fortrængninger, hvor skyggerne bor, hvor vores urkraft ligger i dvale, der hvor vi kan kommer tæt på sjælen/selvet/kernen.

Tegnerterapi handler ikke om at forfine kunsten, det har vi kunstnere til. Faktisk kan det være en fordel, hvis du ikke har det som en hverdagssyssel, da du så har en mere umiddelbar tilgang.

Tegneterapi kan være hovedfokus for dit terapeutiske forløb, men også være et supplement til din samtaleterapeutiske proces.

Stressbehandling

Stressbehandling

STRESS rammer mange danskere hvert år, hver måned, hver dag. Og det kan ramme hårdt. Stress kan udvikle sig til depression, du kan miste meningen med det hele, og du vil kunne opleve både fysiske og psykiske symptomer.

Hvad er det, der gør et menneske stresset? Er det altid omgivelserne? Jeg tror, det er en indre proces og tror derfor også, at den kan “helbredes”, der hvor den er opstået - nemlig i det indre.

Et stress forløb hos mig vil handle om, at du kommer ind og mærker hvor stressen kommer fra.
Jeg støtter dig i at finde fodfæstet igen.
Sammen finder vi en vej ud.

Drømmearbejde

Drømmearbejde

DRØMMEARBEJDE handler om at samarbejde med det underbevidste.

At give vores drømme anden mening, end det umiddelbare, kan for nogen være en udfordring at forstå, da vores drømme ofte kan skille sig meget ud fra den virkelighed, vi kender og ser hver dag. Ikke desto mindre tror jeg, det er vejen ind til vores dybeste.

Så har du drømme, der fylder meget i dit vågne sind, eller har du drømme der kommer igen og igen, så tror jeg at dit underbevidste sind forsøger at vække din bevidsthed.

I drømmearbejdet bruger jeg ofte tegneterapien, for hjælpen kommer fra et sted hvor ORD måske ikke er “nok”.

Står på scenen

Coaching

COACHING er ressourcearbejde.

Coaching er en samtale teknik, hvor der stilles skarpt og skabes fokus.

Her handler det om målsætninger og prioriteter. Her finder vi dine inderste ressourcer og bringer dem ud i verden.

"Det mindste med mening, har altid større værdi, end det største uden mening"

- Carl Gustav Jung