geese flying
geese flying

Kurser

Når vi vil lære noget nyt, finder vi styrke i at lære det sammen med andre.

Jeg tilbyder kurser hvor du sammen med dine medkursister kan lære mere og nyt om dig selv som du kan bruge til at forbedre dit liv.

Oplever du et liv i ubalance og kører dit liv i ring?

For at du kan få oplevelsen af et liv i balance, skal du få øje på dine ubalancer.

Vi mennesker “stikker “ ofte af, når vi egentligt gerne vil komme tættere på os selv. Frygten for hvad vi finder og de konsekvenser det kan medføre, holder os tilbage og derfor bliver vi ved med at gentage vores historie. Vi falder for den “forkerte”, Vi føler os stressede/pressede Vi har en uro indeni. Som vi ikke kan definere. Vi dagdrømmer om forandring, der ikke sker Vi føler, at vi overlever, mere end vi lever.

Jeg tilbyder dig 4 dage med fokus på din forandring. Sammen dykker vi “dybere” ned i dit liv og finder årsagen/årsagerne til dine udfordringer. Du er ikke alene, og derfor samler vi en gruppe af kærlige og undersøgende kvinder, der har mod på og vilje til at ville forandre deres liv.

Synes du, at det lyder som noget for dig, så skynd dig at melde dig til (din plads er sikret, når du har betalt første rate). Det bliver et lille hold med max 8 kvinder.

Vi mødes 4 gange - lørdage. Der vil være frokost, kaffe, te og snacks dagen igennem.

Prisen for forandring i dit liv er kr. 6.000.
Du har mulighed for at vælge at betale 4 rater á kr. 1.250.

Kontakt mig for at høre hvornår næste hold starter.

Tilmelding og spørgsmål til info@pernillekampp.dk

Glæder mig så meget til at se dig.